Jom buat tempahan Baju Korporat PKR untuk dipakai oleh ahli Parti Keadilan Rakyat. Kami mempunyai banyak pilihan warna dan design baju korporat yang berkualiti.

Anda boleh pilih samaada inginkan warna baju mengikut warna tema parti  seperti warna putih, merah dan biru muda atau warna lain yang menjadi pilihan anda. Koleksi baju korporat ready made kami boleh ditempah dengan minimum order serendah 10 helai saja.

Minimum Tempahan Baju Korporat PKR Ready Made Serendah 10 Helai

Logo PKR yang terdiri dari warna biru muda, putih dan merah boleh disesuaikan dengan sebarang warna baju. Anda boleh pilih baju ready made yang sesuai untuk dibuat baju korporat Parti PKR.

baju korporat pkr

Gambar baju korporat diatas menggunakan baju ready made yang tersedia baju lengan pendek dan baju muslimah. Size dari XS sehingga 5XL yang menggunakan material kain polysoft. Kod Produk: FP887

Baju Custom Made

Bagaimanapun jika anda nak buat tempahan baju korporat PKR mengikut rekaan sendiri boleh buat tempahan custom made.

Baju custom made akan dijahit mengikut design dan warna pilihan anda. Material baju menggunakan kain Viscosedan Polysoft yang berkualiti dan selesa dipakai.

Ukuran baju pula akan diambil dari baju ready made untuk memudahkan anda mendapatkan size baju. Minimum order Baju Korporat PKR custom made serendah 30 helai dan keatas. Anda boleh hantarkan design baju custom made kepada kami.

Hubungi Kami Untuk Tempahan Baju Korporat PKR!

Untuk tempahan baju korporat ready made sila nyatakan kod produk baju kepada kami beserta kuantiti. Bagi tempahan baju korporat custom made sediakan design baju yang anda nak buat beserta kuantiti.

Pihak kami akan keluarkan sebutharga untuk rujukan anda

No Tel: 0177308774
Link Whatsapp: http://www.istudio.my/wasap
Email: [email protected]

Lokasi Showroom Kami

Anda boleh datang untuk melihat sample baju atau untuk membuat tempahan. Lokasi kami di Bandar Puteri Bangi, Kajang.